Стартапи тижня: сервіс для реклами марихуани, «розумний» радник для колл-центрів і інші проекти

  • 30 октября, 15:52
  • 4298
  • 0

Підбірка цікавих світових стартапів: сервіс для реклами марихуани, «розумний» радник для колл-центрів і інші проекти

Fyllo

Сервіс робить інструменти для реклами марихуани - товар вимагає спеціального таргетингу, щоб не рекламуватися для тих, для кого не можна.

Сервіс робить інструменти для реклами марихуани

Olivela

Магазин дорогих речей віддає 20% виручки на благодійність і за рахунок цього приваблює клієнтів. Маркетинг через благодійність виявляється вигідніший, ніж звичайний.

Cogito

Сервіс на базі AI навчився «розуміти» в онлайн-режимі людські емоції і використовує цю суперсилу в колл-центрах. Оператори отримують підказки в стилі «Зараз треба проявити співчуття» або «пора закривати операцію, клієнт дозрів».

Сервіс на базі AI навчився «розуміти» в онлайн-режимі людські емоції

nVoq

Сервіс впроваджує в лікарні продукти на основі розпізнавання мови. Його мета - дати можливість лікарям лікувати, а не записувати за пацієнтом.

Via

Американський сервіс перетворює таксі в подобу автобуса. Користувач викликає автомобіль, вказує місце посадки і висадки. «Розумні Алгоритми» Via шукають відповідну комбінацію маршрутів і переносять посадку в межах кварталу, а то й двох.

Машина приїжджає у вказане місце, в ній вже сидять інші пасажири, але всім по дорозі.

Американський сервіс перетворює таксі в подобу автобуса.

Природно, спільна поїздка коштує в рази дешевше, ніж індивідуальна. Водій отримує ставку на годину, а не за поїздку, і зобов'язаний точно виконувати накази програми і по маршруту, і по підбору всіх потенційних пасажирів.

BidX1

Раз на місяць компанія проводить аукціон, на якому розігрує півтори сотні будинків, квартир і комерційних об'єктів.

Описи лотів виставляються на сайт заздалегідь, у потенційних покупців є кілька тижнів, щоб визначитися з майбутніми покупками. В цей же час проходять перегляди. Господарі відкривають будинок для всіх бажаючих за розкладом - півгодини раз в два дні, наприклад.

Далі настає час X і аукціон запускається. Учасники роблять ставки в режимі онлайн, на лот виділяється кілька годин плюс продовження на хвилину після кожної ставки. Після закінчення торгів ні покупець, ні продавець не можуть відмовитися від угоди, документи про обов'язковість її умов підписуються заздалегідь.


Теги: стартап
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все