Тенденції розвитку технологій в Україні: досвід представників IT- сектору

  • 19 марта, 09:52
  • 5243
  • 2

Нові технології, поширення використання цифрових активів і тенденції їх правового регулювання все більше наближають нас до нової реальності. Серед активістів і організацій, які здійснюють постійні розробки та дослідження, а також визначають нові напрями розвитку технологій, виділяється українська IT-компанія Simcord.

Тенденції розвитку технологій в Україні: досвід представників IT- сектору

Проекти компанії

Усі проекти, які реалізує компанія, пов’язані з розробленням сучасного програмного забезпечення. Користувачам пропонують комплексні рішення для управління високотехнологічним бізнесом.

Рішення розробника розраховані, насамперед, на забезпечення виконання цілого комплексу корпоративних завдань. Фахівці працюють над створенням унікальної моделі, щоб обслуговувати завдання та процеси під час організації бізнесу. Можна зазначити декілька головних особливостей:

  1. організація систем безпеки для інформаційних платформ;
  2. правовий супровід, надання консультацій;
  3. допомога у сфері цифрових активів, використання технологій на міжнародному ринку фінансів;
  4. пропозиція комплексних і готових рішень для технічної підтримки клієнтів.

Основне значення в діяльності компанії Simcord мають блокчейн-розробки. Сучасні та інноваційні розробки дозволять більш ефективно застосовувати блокчейн-протоколи та технології, щоб оптимізувати діяльність будь-якої компанії під час здійснення документообігу. Одним із результатів застосування цих технологій є скорочення витрат процесу виробництва.

Додаткові переваги та можливості компанії Simcord

Генеральний директор компанії Александр Кудь є представником наукової спільноти, автором низки наукових робіт, пов’язаних із розвитком блокчейн-технології, а також застосуванням цифрових активів на базі цієї технології.

Компанія «Сімкорд» співпрацює з державним та приватним секторами. Представники компанії регулярно відвідують міжнародні конференції, форуми. Так, представники IT-компанії були присутніми на німецько-українському економічному форумі «Харків: розвиток та інвестиції».

У вересні 2019 року фахівці у сфері IТ-права та генеральний директор Simcord стали спікерами III Міжнародного юридичного форуму. Вони поділилися своїм баченням нової економіко-правової моделі відносин на базі блокчейн-технології; також під час виступів були розкриті можливості застосування блокчейну в реальному секторі економіки для представників різних галузей: економіки, права та бізнесу.

Щоб розібратися, на що конкретно спрямовані дослідження компанії, потрібно ознайомитися з їх предметом і метою. Компанія «Сімкорд» здійснила складну та трудомістку роботу, щоб розробити тест на приналежність токену блокчейну до цифрового активу. Це допоможе зробити цифровий актив зрозумілим для норм чинного законодавства, а згідно з Міжнародними стандартами фінансової звітності його можна буде фіксувати в обліковій документації як нематеріальний актив.

Попередньо Александром Кудь були проведені наукові дослідження, у ході яких аргументовані особливості цифрового активу, виконаний аналіз визначення поняття. Також було виділено 4 основних складових, на яких базується визначення. Із цим дослідженням можна ознайомитися, перейшовши за посиланням:

Науково-правова діяльність IТ-компанії Simcord є дійсно перспективною. Якщо компанія в тому ж темпі продовжить упроваджувати свої ініціативи, блокчейн-технології та використання цифрових активів вийдуть на зовсім інший рівень: спочатку в Україні, а згодом і в інших країнах світу.  


2 комментария
Сортировка:
Добавить комментарий
Кристина Владимирова
Кристина Владимирова 2020, 30 апреля, 10:26
1

Радує той факт, що в країні вирішили активно зайнятися інформаційними технологіями. Сучасний світ, незалежно від стану НС через поширення епідемії не стоїть на місці. 
Можна сказати, що це додатковий стимул для розвитку. Сама ж компанія зарекомендувала себе досить непогано і сподіваюся, що надалі ця ніша активно пошириться, і українські компанії стануть відомі в світі.

Артём
Артём 2020, 25 апреля, 00:26
0

Нет, ребят. тут какая-то неправильная последовательность наблюдается. 

То что надо информационные технологии развивать, с этим согласен на 100%. Но сначала было бы очень правильно, позаботиться о развитии реального производственного и сельскохозяйственного сектора в Украине. Было два бриллианта в экономике Украины - КБ "Антонов" и Одесское пароходство, вот их восстановить надо вначале, а потом за блокчейн браться.


IT Новости

Смотреть все