Топові ІТ-професії в 2020 році за версією Glassdoor

  • 22 января, 14:31
  • 6161
  • 0

Glassdoor опублікував щорічний список 50 кращих професій в США на 2020 рік. Як і в попередньому, в ньому домінують і лідирують технологічні позиції.

Glassdoor будує рейтинг за такими критеріями, як медіанна річна зарплата, загальна задоволеність співробітників професіями і кількість вакансій по ним.

Майже половина свіжого списку припадає на технологічну галузь. Перше місце зайняла позиція фронтенд-розробника  - до цього з 2016 року лідирували дата-саєнтисти. Glassdoor нарахував понад 13 тисяч вакансій для розробників фронтенда в США, що майже вдвічі більше, ніж для фахівців з  data science.

За даними ресурсу, найбільше вакансій - більше 50,4 тисячі - відкрито для розробників програмного забезпечення (7 місце), а самими «задоволеними» серед тих, хто потрапив в список виявилися корпоративні рекрутери (37 місце): вони в середньому люблять свою роботу на 4,4 бали з 5. Найвищий оклад отримують фахівці в галузі стратегічного менеджменту (9 місце) - трохи більше $ 133 тисяч.

Топ-10 професій рейтингу представлені нижче, повний список можна подивитися на сайті Glassdoor. Аналогічний список, але з 25 спеціальностями, складений для Великобританії.

Топові ІТ-професії в 2020 році за версією Glassdoor


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все