Туристи та волонтери зібрали понад 1000 кілограмів сміття за допомогою українського додатку EcoHike

  • 13 ноября, 09:01
  • 4702
  • 0

Туристи та волонтери зібрали понад 1000 кілограмів сміття за допомогою українського додатку EcoHike. Загалом в додатку зареєстровано понад 1000 користувачів.

За три місяці з моменту офіційного релізу додатку EcoHike туристи та волонтери зібрали понад 1000 кілограмів сміття. Користувачі створили понад 60 міток, більшість з цих позначок розташована в межах українських Карпат. Про це повідомляє прес-служба GlobalLogic.

Загалом в додатку зареєстровано понад 1000 користувачів, проте їх справжня кількість може бути і більшою. EcoHike мають змогу використовувати незареєстровані активісти – переглядати мітки, але не створювати нові позначки чи оновлювати їхній статус.

Туристи та волонтери зібрали понад 1000 кілограмів сміття за допомогою українського додатку EcoHike

Наразі інженери GlobalLogic продовжують розширювати функціонал додатку. Зокрема, в планах додати можливість прокладати маршрути з урахуванням міток, можливість позначати місця, де можна викинути сміття, впровадити елементи гейміфікації та зробити нагороди для найактивніших користувачів тощо.

EcoHike – внутрішній проект компанії, який створила львівська команда GlobalLogic. Розробка та тестування застосунку тривали майже рік. Вже на початку запуску додатку він активно підтримується мандрівниками, екологічними активістами та громадськими організаціями, що прагнуть збереження Карпатських гір. Додаток можна завантажити для Apple iOS тут, а для Google Android.

Українські інженери запустили мобільний додаток для пошуку сміття в Карпатах у липні цього року.

Нагадаємо принцип діїї додатку:  користувачі, які не можуть прибрати територію самостійно, за допомогою додатку позначають її на інтерактивній мапі. Інші користувачі, згодом можуть прокласти свій маршрут так, аби прибрати позначену місцевість та зробити про це відповідну помітку у додатку.

Додаток може працювати і в офлайн режимі, якщо попередньо до нього завантажити мапу. Після того, як з'явиться інтернет, застосунок самостійно додасть відповідні мітки і оновить мапу для користувачів.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все