Український дизайнер запустив челендж Pay it Forward в Facebook

  • 25 апреля, 13:25
  • 4582
  • 0

Редакція senior.ua натрапила на цікавий пост: український дизайнер Володимир Блажівський, керівник Projector.Lviv та студії дизайну HAPPY запустив в соцмережі  Facebook цікавий челендж під назвою "Pay it Forward". Суть якого полягає в безоплатній професійній консультації та навчанню. Таким чином, дизайнер виділив поділитись знаннями, якиі колись отримав від інших людей. 

"Pay it Forward

Я довгий час вірив, що чим старанніше працювати, тим краще все вийде.
Я довгий час тримав документацію в гуглдокс, малював сайти в фотошопі, працював на вихідних і засинав з думками про роботу.

Але побачив тільки, що чим більше вигорати тим більше вигораєш. «Працювати треба не 24 години, а головою» сказав Володя (ред. цитуючи Стіва Джобса) і попросив поради.
І мені допомогли. Більше того, навіть чужі люди не брали грошей за консультації. З кимось це була розмова чи декілька, хтось допоміг скласти план дій, хтось допомагав на проектах, а хтось проводив цілу серію воркшопів (скоро поділюся більш конкретними історіями)

Я все чекав нагоди віддячити, комусь нагадувався, а вони не просили, було раз, що сам не зміг, і до тепер мучить совість. Але нарешті я зрозумів, що треба робити. Настав час мого «Pay it Forward»

Тому:

1. Безкоштовне навчання.
Проведу безплатний експериментальний курс для UI дизайнерів-початківців.

2. Соціальна школа.
Допоможу новоспеченій соціальній школі дизайну, де будуть вчити безкоштовно, стати на ноги і скласти навчальні програми.

3. Консультація.
Безкоштовно проконсультую 5 проектів чи продуктів з тих, що підпишуться в коментах під цим постом. Виберу ті, в яких важливіша місія, чи цікавіша історія чи задача, чи тих, які зачеплять чимось особливим.

Консультувати буду на вибір:
1 – бренд стратегія + дизайн лого, айдентики
або
2 – UX/UI expert review сайту чи апки

Словом, пишіть про свій проект/продукт і чим я можу вам допомогти. Деталі щодо експериментального курсу і соціальної школи викладу найближчим часом окремо. Нічого не прошу взамін, тільки, коли випаде нагода – зробіть комусь щось хорше ;)" 

Челенд вже підтримали:

  1. Olga Volodymyrivna, талановита дизайнерка надихнулася цим постом і теж вирішила допомагати (дизайн, поліграфія)
  2. Yaroslav Masiuk проконсультує по ландшафтному дизайну.
  3. Daria Zhyla, яка допомагала нам зі стратегією брендування Львівщини, проконсультує по стратегії/маркетингу вашого продукту.
  4. Ihor Markevych проконсультує по юридичних аспектах бізнесу або проведе експрес-аудит бізнесу на юридичні ризики.
  5. Ann Mamaeva, яка  готує круті воркшопи для Projector.Lviv 

0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все