Український фонд стартапів оголосив переможців Pitch Day. Хто вони?

  • 25 апреля, 12:12
  • 4646
  • 0

Український фонд стартапів (USF) оголосив переможців четвертого Pitch Day, який провели 7 квітня в форматі відеоконференції. Кожен проект отримає грант в розмірі $ 50 000.

Переможці

Всього в Pitch Day свої стартапи презентували 8 команд. З них виділили такі проекти:

  1. FINMAP.online - онлайн-сервіс для фінансового обліку в малому і мікро-бізнесі. Допомагає визначити прибуток, дізнатися на що бізнес витрачає багато і спрогнозувати оборот коштів.
  2. Norm - підйомний стіл з акрилового каменю з вбудованим живленням і технологією машинного навчання для більш ефективної роботи.

Norm - підйомний стіл з акрилового каменю з вбудованим живленням і технологією машинного навчання для більш ефективної роботи.

  1. FlashBeats - мобільний додаток для створення світлових шоу за допомогою синхронізації спалахів смартфонів.
  2. smart-MAC - хмарний сервіс для візуалізації та аналізу даних. Дає можливість зрозуміти структуру споживання ресурсів.

smart-MAC - хмарний сервіс для візуалізації та аналізу даних.

Що таке Pitch Day

В рамках пітчинг, відібрані компанії представляють свої проекти членам конкурсної комісії. Їх оцінюють за такими критеріями:

  1. Команда.
  2. Ринок.
  3. Технологія.
  4. Продукт.
  5. Стратегія.

Український фонд стартапів - це державний фонд, запущений Кабінетом міністрів України влітку 2019 року. Він виділяє стартапам гроші як гранти, а не за частку в компанії.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все