Веб із 3D: добірка сайтів із тривимірною графікою

  • 16 января, 12:51
  • 4863
  • 0

Дизайн із 3D-зображеннями не є відкриттям, у цьому році він нас теж чекає. Може, це маятник моди, який розгойдується від плоского до об’ємного, а, може, те, що раніше здавалося футуризмом. Але зараз 3D-об’єкти використовуються всюди у різних форматах і з різним емоційним впливом. Вони можуть бути статичними або взаємодіяти з користувачами за допомогою доповненої і віртуальної реальності.

3D як допоміжний елемент та родзинка бренду

Бренд-акселератор Oui Will вітає відвідувачів сайту лозунгом «To create digital experiences that break through the noise, disruptive brands are …». Нам пропонують розбити об’єкт кліком мишки, а потім його частки зустрічаємо на інших сторінках сайту. Тут працюють асоціації третього порядку: коли не в лоб, а треба подумати, про що ж ця історія.

На сайті креативної студії Dogstudio 3D-елементи застосовують простіше, але не менш красиво. Тут вам 3D-собачка (або вовк) – помічник і провідник, а, можливо, й вірний друг.

Для кращого представлення товару

Коли товар незвичайний, то простого фото недостатньо, щоб передати його унікальність. На сайті діджитал-художника Макса Шкрета відвідувач може повернути товар на 360° і розглянути його з усіх боків.

Як пропозиція погратись

Компанія Ueno використовує 3D для створення небанального HR-бренду. Своїм потенційним працівникам вони пропонують «пройтися» діджитал-офісом і познайомитися з командою.

Щоб розповісти історію і повести за собою

Сайт Paper Planes має дві версії: для перегляду на телефоні або ПК. Ставку зробили на користувачів, які заходять з телефону. Вони можуть створити віртуальний літачок зі штампом свого міста, а також зловити один із понад 5-ти тисяч уже запущених.

Для оригінального представлення власних робіт

Більш незвичайного резюме, ніж у Бруно Саймона,  ще треба пошукати. Мені здається, зробити для себе сайт-портфоліо – це завжди особливий виклик. У цьому випадку гейміфікація разом із 3D-графікою допомагають виокремити резюме серед тисяч інших.

Деякі із сайтів з 3D-графікою не завжди зрозумілі, але точно не залишають байдужими:

Gallery of Emerging Species 

Crescosa 

А якщо вам негайно хочеться спробувати зробити щось своє, рекомендую заглянути на сайт Vectary або встановити плагін для Figma – Vectary 3D, який допоможе використовувати 3D-елементи у вашому дизайні.

Джерело: telegraf.design


Теги: дизайн
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все