Як створити анімований банер (Gif) для лендінг бота в Photoshop

  • 29 января, 16:03
  • 5001
  • 0

Як створити анімований банер (Gif) для лендінг бота в Photoshop? Ось сім покрокових дій з прикладами

крок 1

Створіть новий документ (Ctrl + N) з розмірами файлу 700 х 280 пікселів. У новий документ будь-яким зручним для вас способом додаємо зображення, яке буде фоном банера.

Як створити анімований банер (Gif) для лендінг бота в Photoshop

крок 2

Додаємо на наш банер текст або ж картинки, які у нас будуть з'являтися \ пересуватися, створюючи тим самим анімацію. Наприклад, для додавання тексту необхідно вибрати на панелі інструментів «Горизонтальний текст».

крок 3

Додаємо текст, який ми хочемо анімувати - кожну фразу окремо!

крок 4

Після того, як ми додали всю необхідну інформацію, відкриваємо тимчасову шкалу. Для цього йдемо в меню Вікно - Шкала часу (Window> Timeline). У нижній частині робочої області у нас відкриється шкала часу, на якій буде один кадр - поточний стан нашого банера.

крок 5

У редакторі шарів знімаємо видимість (прибираємо «очі») з усіх елементів, крім тих, які нам потрібні на першому кадрі нашої анімації. У Шкалі часу натискаємо на кнопку «Створення копії виділених кадрів», переходимо на другий кадр і в редакторі шарів прибираємо видимість з усіх непотрібних шарів.

крок 6

Після виконання попереднього кроку у нас повинна сформуватися шкала часу з кадрами, які будуть змінювати один одного. Тепер ми налаштовуємо час тривалості кожного кадру, для цього натискаємо на знак стрілочки під кадром і вибираємо необхідне значення (якщо запропоноване значення вам не підходить, можете вибрати своє.

Що б подивитися результат своєї роботи, тиснемо на кнопку «запуск відтворення анімації»

крок 7

Як тільки все буде готово, перейдіть в меню Файл - Зберегти для Web (File> Save for Web) (CTRL + SHIFT + ALT + S) і застосуєте настройки, як показано на скріншоті. Після цього натисніть кнопку Зберегти (Save) і збережіть анімацію у форматі GIF.

По матеріалам Нелі Забарової


Теги: дизайн
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все