Яким має бути хороший керівник компанії – співзасновник Petcube назвав важливі риси

  • 8 апреля, 16:56
  • 2844
  • 0

Співзасновник компаній Petcube, Odd Systems та CEO TheFourthLaw.ai Ярослав Ажнюк поділився, які якості мають бути в хорошого керівника. Про це він розповів під час подкасту на YouTube-каналі «УТ-2».
ярослав ажнюк. чоловік у світлій сорочці біля мікрофона на чорному фоні

Окрім відповідальності, стресостійкості, знання англійської та вміння комунікувати, підприємець виділив такі важливі риси для засновника, керівника чи підприємця. 

«Допитливість і наполегливість – дві суперважливі риси. Але ще для себе виділив високий рівень енергії. Це дуже важливо для будь-кого, а особливо для керівника. Тому що є люди, які ніби нічого, але вони доволі повільні… і їхня ефективність так собі, і інших це не сильно мотивує», – поділився Ажнюк.

Але не потрібно плутати низький рівень енергії та просто спокійний темперамент. Адже людина може бути спокійною, але при цьому ресурсною й реагувати на речі, пояснив техпідприємець.

До того ж хороший керівник повинен мати здатність ухвалювати правильні рішення і робити висновок з ситуації.

«Виявляється, це не так просто. Виявляється, є люди з багатьма класними якостями, але їм не вдається ухвалювати здорові й мудрі рішення в складних ситуаціях. Їм або не вдається взагалі рішення ухвалювати, або вони ухвалюють незважене й незбалансоване рішення», – пояснив Ажнюк.

Додамо, що проєкт Odd Systems якраз шукає CEO / COO. Це виробнича компанія що спеціалізується на спортивних FPV-квадрокоптерах та компонентах до них. А про сам проєкт Ажнюкпопередньо розповідав.

Також у січні він заявив про запуск нової компанії The Fourth Law («Четвертий закон») з розробки модулів автономності для роботизованих систем. Перший проєкт – модуль автономності для FPV-дронів.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все