Ілон Маск одним твітом обвалив акції Tesla та повідомив, що продає все своє майно

  • 2 мая, 08:55
  • 4315
  • 0

Мільярдер Ілон Маск, відомий своєю екстравагантною поведінкою, 1 травня у твіттері повідомив, що вирішив розпродати все своє майно. А перед тим поскаржився читачам, що акції компанії Tesla, яку він заснував, надто дорогі.

У п'ятницю, 1 травня, Ілон Маск у своєму твіттері написав: "Я продаю майже все своє майно. У мене не буде будинку".  Однак, не пояснив у жоден спосіб своїх слів.

Мільярдер також зізнався, що його вагітна дівчина та співачка Граймс (Клер Еліс Буше) зла на нього – чи то просто так, чи то через рішення продати майно.

Журналісти з The Wall Street Journal запитали у Маска, чи бува не жартує він, і бізнесмен відповів: "Ні".


Оскільки твіти Маска мають "звичку" зникати, публікуємо скриншот

Дещо раніше Маск також у твіттері заявив, що вважає вартість акцій його компанії Tesla занадто високою: "Вартість акцій Tesla занадто висока, ІМХО".


Твіт Маска про занадто високі ціни на акції Tesla / Скриншот

Чи дійсно жартував Маск, чи ні, але американський ринок на подібне реагує миттєво: акції Tesla впали на 9,35% та опустилися з понад 770 до 708,77 долара (утім, мінімальне значення протягом дня було нижчим – 683,04 долара).

Зауважимо, що засновник компаній SpaceX і Tesla, мільярдер Ілон Маск (його статки Bloomberg оцінює у приблизно 40 мільярдів доларів) відомий своїми провокаційними твітами.

Навіть цього ж вечора він опублікував ще кілька повідомлень неоднозначного змісту – вимагав повернути людям свободу і та геть незрозуміле "гнів, гнів проти вмираючих у світлі свідомості".

Нагадаємо, що напередодні Ілон Маск анонсував "Найбільш приголомшивий" день в історії Tesla на кінець травня


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий