Звільнені працівники Twitter змушені відмовитися від колективного позову

  • 16 января, 11:27
  • 3865
  • 0

Компанія Twitter Inc. виграла рішення, яке змусило групу звільнених працівників, які боролися з компанією за вихідну допомогу, подавати позови в індивідуальному арбітражі, а не через колективний позов.

Сотні працівників, які були звільнені Ілоном Маском після того, як він купив соціальну мережу в жовтні, вже подали позови до арбітражу. Нещодавно Федеральний суддя Сан-Франциско постановив, що п'ять працівників, які подали до суду на початку листопада, зобов'язані за своїми контрактами пройти через арбітраж, у якому приватні судді вирішують суперечки під час закритих слухань. Окружний суддя США Джеймс Донато сказав, що пізніше вирішить, як розглядати скарги працівників, які відмовилися від арбітражної угоди, повідомляє Bloomberg.

Адвокат, яка заявила, що подала 500 таких позовів від імені працівників, сказала, що цей процес може дорого обійтися Twitter, який вона звинуватила в тому, що він відмовив працівникам при звільненні.

Останнім часом компанія Twitter стала закривати офіси по всьому світу. Так, Ілон Маск закрив щонайменше десяток міжнародних офісів корпорації. Найближчими тижнями закриються навіть деякі офіси компанії у США. 


Теги: twitter позов
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий