8 інструментів для тих, хто пов'язаний з дизайном і маркетингом продукту

  • 21 апреля, 14:29
  • 4291
  • 0

Підбірка свіжих інструментів і сервісів з Product Hunt, які спростять робочі процеси і розширять можливості продуктових команд.

Landing Pages by ConvertKit - швидкий спосіб запустити свій проект

Помічник в запуску власних проектів: подкастів, семінарів, книг. Продукт налічує понад 30 шаблонів проектів і тисячі безкоштовних фотографій з Unsplash. Є функція збору інформації по кожному передплатнику за допомогою полів, тегів і прапорців.

Fiverr Logo Maker - генератор логотипів

8 інструментів для тих, хто пов'язаний з дизайном і маркетингом продукту

Інструмент, який об'єднує в собі можливості людського дизайну з ML і AI. Це тисячі крутих логотипів, які автоматично персоналізуються під ваш бренд. А якщо ви відчуваєте, що вам потрібна допомога професіонала - в Fiverr Logo Make можна замовити послугу створення логотипу у дизайнера.

Leadforms - перетворіть ваш трафік в ліди

Інструмент, в якому є все необхідне, щоб перетворити більшу частину трафіку в потенційних клієнтів. Інструмент без коду і допомоги розробника створює зручні багатоступінчасті форми під будь-який сайт, які підвищать конверсію, а також зможуть ефективно збирати інформацію про ваших потенційних клієнтів. Є інтеграція з Google Sheets.

Open Doodles - колекція безкоштовних ескізів і яскравих ілюстрацій

8 інструментів для тих, хто пов'язаний з дизайном і маркетингом продукту

Безкоштовна колекція крутих ілюстрацій для ваших сайтів, презентацій, лендінгу та іншого. Зображення можна копіювати, редагувати, перемальовувати і адаптувати під свій бренд.

Traffic Think Tank 2.0 - вчіться, спілкуйтеся і розвивайтеся з кращими

Traffic Think Tank 2.0 - це освітня онлайн-платформа від експертів в області SEO та growth-процесів. Більше 200 годин корисного і унікального контенту з різних продуктових тем і рівнів кваліфікації: вебінари, тет-а-тет бесіди з лідерами ринку і багато іншого.

ScreenSpace Promo - створюйте рекламні ролики студійної якості

Інструмент, який дозволяє швидко створювати рекламні ролики відмінної якості (нарівні зі студійними) для своїх додатків. За допомогою спеціальних розумних шаблонів можна зробити промовідео на 5, 15, 30 і 60 секунд.

8 інструментів для тих, хто пов'язаний з дизайном і маркетингом продукту

Freshpaint - автоматичний збір даних

Платформа, яка об'єднує в собі інструменти маркетингу і аналітики, які дозволяють збирати всі необхідні дані по сайту: кліки, перегляди сторінок і так далі. Є інтеграція з понад 80 зовнішніми продуктами, такими як Google Analytics, Amplitude, Hubspot, Fullstory, Intercom і іншими.

Startupmilk - ілюстрація та анімація 

Інструмент, що допомагає дизайнерам і стартапам створювати рекламний контент для своїх проектів. Бібліотека налічує 64 зображення популярних пам'яток з усього світу, 15 міст в 3 режимах (ранок, день і ніч) і 3 After Effect (дощ, сніг, захід). Крім цього, є набори іконок для ecommerce-проектів і багато іншого.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все