Amazon Echo Loop - все, що ми знаємо про новий розумний продукт Amazon

  • 13 октября, 12:13
  • 4541
  • 0

Echo Loop - це смарт-кільце, що працює на базі Alexa, який створює нагадування та може навіть функціонувати як динамік.

У минулому місяці Amazon представила багато пристроїв, включаючи п’ять нових розумних динаміків Echo, більше  безпеки для розумного будинку Ring, нові  команди Alexa та розумні окулярм, які називають  Echo Frames. Але нове смарт-кільце Echo Loop (130 доларів) - це те, що змусило більшість людей здивуватись.

Amazon Echo Loop - все, що ми знаємо про новий розумний продукт Amazon

Echo Loop викликає безліч питань щодо того, як він працює, для кого це потрібно, чи можна його налаштувати і навіть як його придбати. Ось що ми знаємо поки що.

Що таке Echo Loop?

Echo Loop - це перше кільце з підтримкою Alexa. У ньому є кнопка дії, яку ви використовуєте для пробудження пристрою одним натисканням кнопки, два мікрофони для прослуховування ваших команд та майже мікроскопічний динамік для відповідей. Кільце також має вібраційний гаптичний двигун для оповіщення. Дисплея немає, але ви можете відстежувати сповіщення та іншим чином взаємодіяти з Alexa через додаток для смартфона. 

Echo Loop підключається до програми Alexa на вашому телефоні через Bluetooth. Цикл буде сумісний як з телефонами Android, так і з iPhone, тобто ви можете викликати Google Assistant або Siri, натиснувши кнопку дії Loop.

Для кого Echo Loop?

Навіть не ясно, чи Amazon знає відповідь - тому вони випускають його разом з Amazon Echo Frames як частину їхньої інтелектуальної продукції Day 1 Editions. За словами Amazon, ґаджети Day 1 Editions - це повністю розвинені продукти, в які компанія вірить, але не вважає такими привабливими для широкої аудиторії, як, скажімо, її лінійка розумних динаміків Echo. 

Представник Amazon заявив: "Продукти Day 1 Editions, такі як Echo Frames та Echo Loop, - це те, що ми тестуємо, і ми хочемо отримати зворотній зв’язок від клієнтів, щоб ми могли продовжувати інновації".

Amazon Echo Loop - все, що ми знаємо про новий розумний продукт Amazon

Чи Echo Loop завжди слухає?

В відміну від майже кожного іншого Alexa пристрою на ринку, в тому числі нових динаміків Echo, Echo Loop НЕ прислуховується до ключового слова. Натомість ви пробуджуєте пристрій або коротким натисканням для Alexa, або довгим натисканням, щоб викликати Google Assistant або Siri.

Однак, коли ви викликаєте Alexa, запис вашої команди дійсно надсилається на сервери Amazon, де вона обробляється в дію, а потім зберігається у вашому обліковому записі. Команди, видані через Google Assistant та Siri, надсилаються або Google, або Apple.

Що ми знаємо про Amazon, який зберігає копії цих записів

Як і інші пристрої Amazon Echo, Amazon зберігає всі ваші взаємодії з Alexa на Echo Loop, включаючи аудіозаписи. За словами Amazon, "надзвичайно мала частина записів голосу прослуховується вручну", тобто люди іноді слухають їх для розробки продуктів. 

В епоху посилення суперечок щодо конфіденційності, Amazon намагалася випереджати проблеми клієнтів, створивши  портал для користувачів Alexa,  щоб контролювати, як їх особисті дані збираються, зберігаються та використовуються. Там ви можете заборонити Amazon збирати або переглядати ваші дані взагалі, або ви можете встановити записи, які автоматично видаляються через три або 18 місяців. 

Чи можна телефонувати на Echo Loop?

Так, але ваша рука трохи втомиться, коли ви постійно балансуватимете між триманням перед ротом, щоб говорити, і вухом, щоб чути. Ні динамік, ні мікрофон не великі, тому не очікуйте на якість гучномовців на пристрої. Ви можете зателефонувати на будь-який номер у списку контактів, викликавши помічника по телефону. Amazon також додав акуратний невеликий ярлик, який дозволяє запрограмувати один (але лише один) номер швидкого набору у своє кільце, який можна викликати, швидко натиснувши кнопку дії.

У нього є камера? А що з дисплеєм?

У Amazon Echo Loop немає ні камери, ні дисплею. Сповіщення та відповіді будуть передаватися вібраціями, завдяки гаптичному двигуну пристрою, а також зі звуками завдяки вбудованому динаміку. 

Чи можна вимити руки з Echo Loop ?

Amazon каже, що Echo Loop є стійким до води, і ви можете сміливо мити руки, поки кільце ввімкнене. Однак "душ і купання не рекомендуються". 

Amazon Echo Loop - все, що ми знаємо про новий розумний продукт Amazon

Як його зарядити? Як довго триває зарядка?

Amazon каже, що Echo Loop потрібно 90 хвилин для заряджання на супровідній магнітній підставці,  зазначаючи, що в реальному часі акумулятор залежить від користувача.

Чи є в наявності кілька кольорів або розмірів?

Кільце має лише одну обробку - чорний титан - і чотири варіанти розміру: малий, середній, великий та надзвичайно великий. Ці розміри відповідають розмірам кільця 9, 10, 11 та 12 відповідно. 

Як замовити Echo Loop?

Amazon не поділився всіма деталями, але ми знаємо, що вам знадобиться запрошення. Запит на Echo Loop ви можете надіслати  тут 

Щойно ви отримаєте запрошення електронною поштою, вам буде надано код, який дійсний протягом 30 днів, і вам потрібно буде виконати замовлення в Amazon. Echo Loop продаватимуться в обмеженій кількості.


Теги: amazon
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все