Книги які має прочитати кожен дизайнер: Тім Браун, Майк Монтейро, Аарон Уолтер + ще 2. Частина 2

  • 17 декабря, 15:03
  • 4811
  • 0

Гарних книжок має бути багато, а коли вони ще й корисні – це просто чудово, чи не так? Пропонуємо вам другу частину чергової класної підбірки корисностей – книжки, які ви, як дизайнер(ка) точно маєте прочитати.

Перша частина підбірки

Книги які має прочитати кожен дизайнер: Тім Браун, Майк Монтейро, Аарон Уолтер + ще 2. Частина 2

6. Дизайн-мислення в бізнесі. Тім Браун

Автор Тім Браун – СЕО компанії IDEO – однієї з найуспішніших у світі дизайн-компаній. На її рахунку розробка 5000 нових продуктів, серед яких комп’ютерна миша для Apple, дитяча зубна щітка для Oral B, тюбик для зубної пасти Crest. У книзі ви знайдете різні техніки дизайн-мислителів – польові спостереження, прототипування, візульний сторітеллінг, креслення досвіду. Автор відкриває абсолютно нову перспективу не тільки для дизайнера як особистості, але і для розвитку цілої організації.

7. Дизайн – це робота. Майк Монтейро

Відомий веб-дизайнер Майк Монтейро розповідає про те, чим успішний дизайнер відрізняється від неуспішного. Якщо зовсім коротко, то успіх проектів залежить, в першу чергу, від уміння слухати свого клієнта, доносити цінність дизайну та уміння якісно презентувати свою роботу. Майк доводить це, ділиться практичними рекомендаціями і аналізує робочі епізоди.

8. Емоційний веб-дизайн. Аарон Уолтер

Проблема сучасного веб-дизайну в тому, що дизайнери беруть готові шаблони і створюють одноманітні продукти – від інтернет-сайтів до інформаційних порталів. Але як домогтися того, щоб сайт притягував клієнтів як магніт? Потрібно викликати емоції у клієнтів, стверджує Аарон Уолтер. Як це робити правильно – читайте у книзі.

9. Чуйний веб-дизайн. Ітан Маркот

Це вже сталося – більше половини заходів в інтернет відбувається з мобільних пристроїв. Ваш сайт готовий до цього? У цій книзі ви знайдете докладну відповідь на питання – як розробити дизайн сайту, який не залежить від типу пристрою, його розмірів та роздільної здатності екрану. Все розібрано на конкретних прикладах з дизайном і фрагментами коду верстки. Просто візьміть цю книгу і крок за кроком створюйте сайт, зручний для перегляду з будь-яких пристроїв.

10. Креативне мислення: змусьте свою креативність працювати. Майкл Микалко

Must-read для всіх творчих людей. Якщо ви хочете навчитися мислити нестандартно і створювати оригінальні ідеї і продукти, то  це те, що вам потрібно. За допомогою цікавих вправ, головоломок і загадок ви навчитеся придумувати ідеї, які допоможуть вам в бізнесі і житті.

По матеріалам designtalk.club


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все