Коротко: осіння презентація Amazon з «розумними» окулярами, кільцем, аналогом AirPods і голосом Семюела Л. Джексона в Alexa

  • 26 сентября, 12:09
  • 4034
  • 0

Компанія показала більше п'ятнадцяти пристроїв - від камер, роутерів і колонок до бездротових навушників, мікрохвильовки і трекера для домашніх тварин.

Пристрої Amazon Echo

Amazon Echo Buds

На презентації Amazon представила перші бездротові навушники компанії - Echo Buds. У навушниках використовується технологія шумозаглушення від компанії Bose, яку можна активувати і деактивувати подвійним тапом по навушниках.

Amazon Echo Buds

Echo Buds підтримують роботу з голосовими помічниками Google Assistant і Siri, активація відбувається через довгий тап по навушниках. Alexa також підтримується.

Echo Buds працюють 5 годин без підзарядки і до 20 годин при зарядці в кейсі. Вартість навушників - $129, продажі почнуться на Різдво.

Amazon Echo Frames

«Розумні» окуляри вагою 31 грам. У них немає дисплея або камер - тільки вбудовані мікрофони і динаміки для спілкування з Alexa. Вартість - $179,99, пристрій можна буде купити тільки за запрошеннями.

Amazon Echo Loop

«Розумне» кільце з двома мікрофонами, які активуються за допомогою кнопки на основі пристрою. Воно підключається до смартфону і може керувати домашніми пристроями Echo.

Amazon Echo Loop

Усередині кільця вбудований механізм зворотного зв'язку, який попереджає про повідомлення, що приходять на смартфон за допомогою вібрації. Вартість - $ 129,99.

«Розумні» колонки Echo

Amazon анонсувала кілька «розумних» колонок сімейства Echo з вбудованим голосовим помічником Alexa.

«Розумна» колонка Amazon Echo Dot з годинником. Вартість - $ 59.

«Розумна» колонка All-new Echo

«Розумна» колонка All-new Echo за $ 99. У неї поліпшена архітектура звучання - використовується технологія колонки Echo Plus, представленої в 2018 році.

Echo Studio

Echo Studio - колонка з підтримкою Dolby Atmos. У колонки три средньочастотних динаміка, розташованих в лівій, правій і центральній частині пристрою, високочастотний динамік спереду і низькочастотний 5,25-дюймовий динамік внизу.

Amazon співпрацює з Sony, Universal і Warner, щоб в бібліотеці Amazon Music з'явилася високоякісна музика з підтримкою Dolby Atmos. Вартість Echo Studio - $ 199,99.

Echo Glow

Світлова сфера з голосовим помічником Alexa з декількома режимами світіння, наприклад, «вечірка» з світломузикою або «біля вогнища». Колір також можна регулювати голосом. Вартість Echo Glow - $ 29,99.

Echo Glow

Echo Flex

«Розумна» точка доступу до Alexa, яка підключається до розетки. Усередині заглушки - мікрофон, невеликий динамік і USB-роз'єм для зарядки пристроїв.

Для Flex розроблено програмно-апаратний API, який дозволяє розширювати можливості пристрою, наприклад, підключати датчик руху або підсвічування. Вартість Flex - $ 24,99, а датчика руху і інших аксесуарів - $ 14.

Echo Flex

Eero

Amazon представила All-new Eero - нову версію Wi-Fi-роутерів, які призначені для швидкого налаштування і управління Wi-Fi мережею. Вартість одного пристрою - $99, комплект з трьох Eero продається за $249.

Eero дозволяє повністю покрити будинок Wi-Fi і керувати підключенням за допомогою Alexa, наприклад, активувати гостьовий Wi-Fi і відключати інтернет для конкретних пристроїв, таких як PlayStation 4.

Amazon Sidewalk

Компанія анонсувала новий мережевий протокол з низьким енергоспоживанням, який використовує частоту 900 мегагерц для взаємодії «розумних» пристроїв один з одним. За словами представників Amazon, протокол Sidewalk повинен забезпечити більш безпечне і надійне підключення і зменшити витрату енергії в пристроях з акумуляторами.

Також Sidewalk може взаємодіяти з чужими пристроями, що підтримують технологію.

Amazon Fetch

Трекер длядомашніх тварин, який використовує мережу Amazon Sidewalk для відстежування місцезнаходження вихованця.

Amazon Fetch

Amazon Smart Oven

AmazonBasics Microwave з підтримкою Alexa - найбільш продавана мікрохвильова піч на Amazon. Компанія анонсувала нове «покоління» мікрохвильовки - з підтримкою конвекції, фритюрниці та функції розігріву. Вартість Smart Oven - $ 249,99.

Amazon Ring

Компанія анонсувала нову камеру Ring Indoor Cam за $59, а також оновлену версію камери Stick Up Cam за $ 99,99. Також Amazon випустить комплект Ring Retrofit Alarm Kit для оснащення існуючої в будинку сигналізації «розумними» функціями Ring. Базовий комплект коштує $ 199.

Alexa Concierge - функція голосового помічника для «розумних» дверних дзвінків, таких як Ring, яка пропонує гостю на порозі будинку залишити повідомлення господареві будинку.

Оновлення Amazon Alexa

  1. Alexa навчиться імітувати голоси знаменитостей за допомогою нейромереж. Першою зіркою став Семюел Л. Джексон. Вартість кожного голосу - 99 центів.

Оновлення Amazon Alexa

  1. Розпізнавання декількох мов одночасно. Спочатку буде підтримуватися зв'язка англійська + іспанська, французька або хінді.
  2. Alexa навчиться виявляти інтонації в голосі користувача. Наприклад, якщо тон розмови стане негативним, Alexa спочатку вибачиться перед співрозмовником, а потім виконає його запит.
  3. Користувач може сканувати штрих-коди на продуктах, щоб Alexa підказала рекомендований час приготування, яку встановлювати температуру в мікрохвильовій печі і керувати нею.
  4. З'явилася функція Alexa Guest Connect, що дозволяє підключитися до музичної колекції Amazon Music поза домом.
  5. У пристроях Echo з'явиться сервіс Food Network Kitchen - це серія навчальних кулінарних відеоуроків. Alexa «допомагає» готувати, наприклад, виводить на екран Echo деталі рецепта.
  6. Alexa Communications for Kids - нова функція для батьків, яка дозволяє формувати «білі» списки тих, хто дзвонить дітям.

0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все