Коти, діти і борщик від мами. Айтівці розповіли про незручні ситуації на онлайн-зустрічах

  • 16 января, 21:30
  • 4094
  • 0

Українські айтівці поділилися на форумі DOU, в які незручні ситуації вони потрапляли під час мітингів. Ми зібрали найцікавіші коментарі.

Хто хропить? Фейли, які трапилися через тварин

«Якщо зустріч із незнайомими людьми без камери, перше, що треба сказати, – це що хропіння не моє, а мопс спить десь поруч», – написав розробник Євген Орестов.

«Ага, я сидів на мітингу без камери. Під кінець мітингу кроль нас*яв мені на ногу, я швирнув клаву, щоб дати йому підср*чника. Коли повернуся, то виявив, що камера увімкнулась, як я ту клавіатуру кидав, і кілька співробітників побачили, як я у самих шортах по хаті за кролем бігаю», – поділився користувач з ніком ScorpZ Lapshov.

«Кіт любить застрибувати на стіл і швиденько повертатись ср*кою в камеру. “Око Саурона” дивиться на команду, команда дивиться на “око Саурона”, кіт радий», – прокоментувала програмістка Катерина Заворотна.

«Перед відеодзвінком для однієї зі співбесід кішку в дуже грайливому настрої вирішив не пускати в кімнату, де я був, і просто закрив двері. Перші 10 хвилин колу чітко і гучно було чутно котячі матюки та ліквідацію верхнього шару обшивки на дверях. Під час іншого важливого мітинга мій кіт вирішив, що момент, коли я розм’ютився і почав розповідати дуже цікаві речі, це саме той момент, коли він має зайти у свій лоток і почати рити там метро», – написав програміст Євгеній Пяткін.

Родичі в ефірі

«Колись за ковідних часів в мене була співбесіда із дуже суворим бородатим сіньйором. І тут на кухню, де він працював, зайшла його мама в кадр і каже: “Дмитрику, синочку, зараз я тобі борщичка наллю”. Йому було дуже ніяково», – ділиться тестувальниця Олеся Омні.

«Нещодавно зранку прийшла заспана дочка і зі словами “Тато, я тебе люблю” почала робити обнімашки. Ну і я на дкілька секунд втратив пильність, забувши про камеру і мікрофон», – написав айтівець Михайло Власенко.

«Папа, я пок*кав!» – прокоментував ІТ-спеціаліст Павло Галета.

"Працюю з дому, маю маленьку дитину, яка завжди дуже поспішає голосно повідомити про свої успіхи на горщику. Був міт, я спікала, тож про успіх дізналася вся команда та гендир. Ще кейс – коли приїхала мама в гості, відчинила своїми ключами та не зрозуміла, що в мене міт та й каже: “Ти ще не звільнилася з тої багадєльні?”(бо роботи у нас багато)» – поділилася Оксана Порхун.

І на цьому фейли не закінчуються

«Працював в аутсорс компанії дистанційно. Був мітинг з великим клієнтом з Японії. Я на 99% був впевнений що вебкамера вимкнута. Пішов з ноутбуком на кухню, закурив айкос біля вікна і паралельно захищав, пояснював рішення з дизайну. Замовниця так і не сказала ніяких зауважень, а мені було потім дуже незручно. P. S. Куріння це погано!» – написав дизайнер Михайло Юрченко.

«Глобальний мітинг зі всією компанією клієнта. Хтось з керівництва клієнта починає шарити екран — і всі бачать відкритий файл з усіма паролями від усіх ресурсів, що мав клієнт… Мітинг йшов під запис», – поділилася Анна Тимофеєва, тестувальниця.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все